Centuri tradiționale, Chimire, Brâe, Șerpare piele naturală

Centurile tradiționale sunt cunoscute sub denumirea de chimir, șerpar, centură lată sau brâu. Chimirul este centura tradițională a românilor. Se purta încă de pe vremea dacilor. Peste cămașă, aceștia obișnuiau să pună un chimir din piele sau un brâu din lână. Chimirul era, întotdeauna ornamentat cu diverse elemente metalice. Chimirul a supraviețuit până în zilele noastre, fiind adesea văzut la portul tradițional bărbătesc din majoritatea regiunilor României. Pe site-ul masima.ro aveți două modele deosebite de brâu sau chimir, în culoare neagră sau maro.

De asemenea, este bine de știut faptul ca unele dintre centurile de mai sus pot fi executate și la comandă, cu diverse îmbunătățiri specificate de către client. Cum spuneam, produsele de pe masima.ro sunt din piele naturală de calitate superioară. Acestea au un aspect foarte frumos, finisajele sunt de calitate si bine executate și rezistența în timp este de necontestat.

Un astfel de obiect poate reprezenta o achiziție de valoare dar și utilă datorită versatilității. De exemplu, pe langă aspectul elegant și deosebit al chimirului tradițional, acesta poate fi folosit și pentru a susține coloana lombară. Astfel, dacă nu doriți să purtați o centură specială tot timpul, o puteți înlocui cu un chimir, dând astfel dovadă și de originalitate într-o ținută. Nu trebuie să vă sfiiți să purtați astfel de accesorii. Centura lstă tradițională este un obiect care aparține tradiției noastre și trebuie să fim mândri să îl purtăm.

Brâu, Șerpar, Centură tradițoională-11,5 cm lățime
179,00 LEI

Garantia produsului este de 3 ani de zile.    Braul din piele naturala de vitel, tab..

Centura piele dama/piele naturala lata
169,00 LEI

!!! TERMEN LIVRARE: 5-7 ZILE !!! ..

Centura piele naturala lata
159,00 LEI

!!! TERMEN LIVRARE: 5-7 ZILE !!! ..

Chimir, centură tradițională damă
Chimir-Centura Traditionala/Piele naturala 100%-11,5 cm latime
179,00 LEI
Bazat pe 3 recenzii.

  Garantia produsului este de 3 ani de zile. Chimir din piele naturala de calitate s..

Șerpar, brâu lat, chimir, centură tradițională - 21 cm lățime
280,00 LEI

  Garantia produsului este de 3 ani de zile. Chimir din piele naturala de calitate s..