Centuri traditionale, Chimire, Brae, Serpare piele naturala

Centuri frumoase sunt si cele de tip chimir sau brau. Chimirul este centura traditionala a romanilor. Se purta inca de pe vremea dacilor. Peste camasa, acestia obisnuiau sa puna un chimir din piele sau un brau din lana. Chimirul era, intotdeauna, ornamentat cu diverse elemente metalice. Chimirul a supravietuit pana in zilele noastre, fiind adesea vazut la portul traditional barbatesc din majoritatea regiunilor Romaniei. Pe site-ul masima.ro aveti doua modele deosebite de brau sau chimir, in culoare negra sau maro.

De asemenea, este bine de stiut faptul ca unele dintre centurile de mai sus pot fi executate si la comanda, cu diverse imbunatatiri specificate de catre client. Cum spuneam, produsele de pe masima.ro sunt din piele naturala. Acestea au un aspect foarte frumos, finisajele sunt de calitate si bine executate si rezistenta in timp este de necontestat.

Un astfel de obiect poate reprezenta o achizitie de valoare dar si utila datorita versatilitatii. De exemplu, pe langa aspectul elegant si deosebit al chimirului traditional, acesta poate fi folosit si pentru a sustine coloana lombara. Astfel, daca nu doriti sa purtati o centura speciala tot timpul, o puteti inlocui cu un chimir, dand astfel dovada si de originalitate intr-o tinuta. Nu trebuie sa va sfiiti sa purtati astfel de accesorii. Chimirul este un obiect care apartine traditiei noastre si trebuie sa fim mandri sa il purtam.

BRAU-SERPAR
179,00 LEI

Garantia produsului este de 3 ani de zile.    Braul din piele naturala de vitel, tab..

Centura piele dama/piele naturala lata
Centura piele naturala lata
Chimir-Centura Traditionala/Piele naturala 100%
179,00 LEI
Bazat pe 3 recenzii.

Garantia produsului este de 3 ani de zile. Chimir din piele naturala de calitate superioara...