Plata si livrare

Livrarea produselor va fi efectuata prin curier rapid sau prin Posta Romana. 

Livrarea coletelor se face in 24 de ore de la confirmarea comenzii, iar pentru localitatile rurale sau cu kilometri exteriori, in maxim 48 de ore de la confirmarea comenzii.

Prin Posta Romana, livrarea coletelor se face in 3-4 zile lucratoare, dupa care trebuie sa mergi la oficiul postal cel mai apropiat tie pentru a ridica coletul.

Tarife de transport

Pentru livrarea comenzii prin curier rapid, taxa de transport este de 10 RON, daca localitatea dumneavoastra se afla in reteaua Fan Courier.

Pentru livrarea comenzii prin Posta Romana, taxele postale sunt de 10 RON.

Pentru comenzi mai mari de 300 RON, transportul este gratuit, indiferent de varianta pe care o alegi (curier sau Posta Romana).

Modalitati de plata:

Plata online in rate fara dobanda, prin cardul de cumparaturi.

Plata online cu cardul.

Plata ramburs:

Pentru coletele livrate prin firma de curierat, contravaloarea comenzii se va achita la primirea produsului, catre agentul firmei de curierat. Vei primi o chitanta pentru sumele achitate.

Pentru coletele livrate prin Posta Romana, contravaloarea comenzii se va achita la ridicarea coletului de la oficiul postal de care apartii, fapt pentru care este obligatoriu ca adresa de livrare sa corespunda cu cea din buletin. Vei primi o chitanţa pentru sumele achitate.

Plata prin OP (transfer bancar).